Bazen Aqua Nova 53

Tvrtka Ema bazeni u svom bogatom asortimanu nudi i inovativni bazen Aqua Nova 53. Bazen može naći svoju primjenu u raznim uvjetima, kako unutarnjim tako i vanjskim. Zahvaljujući nešto manjim dimenzijama, može se jednostavno prilagoditi bilo kojem okruženju i stoga je pogodan za različite terene. Ugradbeni bazen je plave boje što osigurava lijep i čist izgled same vode. Upravo iz tog razloga unutarnji bazen, kao i vanjski, može uljepšati okolinu i osvježiti je svojim izgledom. Njime ćemo san pretvoriti u stvarnost.

Aqua Nova 53 kao unutarnji bazen

Bazen Aqua Nova 53 može poslužiti i kao kućni bazen jer se zbog svoje veličine lijepo uklapa u prostor predviđen za bazen. Dužina ovog modela bazena je 5,30 metara, a širina 3,20 metara. Dubina bazena je 1,50 metara. Unutarnji bazen modela Aqua Nova pogodan je kao unutarnji bazen prvenstveno zbog činjenice da se stepenice nalaze samo u jednom kutu. Ovo je vrlo važno, jer je tako cijela dužina druge polovice namijenjena plivanju. Tako ćemo se i u zimskim danima moći rekreirati u bazenu i pobrinuti se za svoje zdravlje. U kućnoj primjeni, naravno, trebat će nam ventilacija jer bazen stvara puno vlage koja nije dobra za naše zdravlje. Osim toga, unutarnji bazen možemo nadograditi grijanjem koje će tijekom cijele godine (čak i zimi!) osigurati ujednačenu temperaturu vode. Uz odgovarajuću opremu bezbrižno ćemo uživati u bazenu tijekom cijele godine.

Aqua Nova 53 kao vanjski bazen

Aqua Nova 53 može poslužiti i kao vanjski bazen. Savršeno se uklapa u manje vrtove, terase i travnjake iza kuće. Pored toga, izvrstan je vrtni bazen za druženje u vrućim danima, zabave na bazenu i plivanje. Izvrsno je što ugrađeni bazen u vrtu možete koristiti i za zabave i za rekreaciju. Dužina bazena, koja iznosi 5,30 metara, osigurava nesmetano plivanje u oba smjera. Pet uskih stepenica u kutu bazena neće vas ometati niti ograničavati tijekom rekreacije.

Bazen je zbog svoje dubine pogodniji za plivače i nije prikladan za djecu koja još ne znaju plivati. Površina stepenica je vrlo mala i stoga ne ostavlja dovoljno prostora za obitelji s neplivačima. S druge strane, odlična je opcija za one dugoročno razmišljaju o bazenu i koji žele na duži period osigurati zabavne obiteljske aktivnosti oko bazena i u njemu. Bazen možemo dodatno obraditi i pobrinuti se za njegov izgled i ugođaj. Tako će se vrtni bazen dobro pokazati i pružiti ugodna popodnevna druženja s najdražima.

Dužina Širina Dubina Volumen Težina
5.30 m 3.20 m 1.50 m 20 m3 700 kg
Moja ponudba
SKU: 1 Kategorije: ,

Opis