Bazen Aqua Nova 77

Bazen Aqua Nova 77 je veliki brat bazena Aqua Nova 53. Ovi kućni bazeni izvrsni su i kao vrtni bazeni, i kao unutarnji bazeni. Također, ovaj bazen je kao stvoren za sportske aktivnosti i rekreaciju (čak i zimi!). Ugradbeni bazen Aqua Nova 77 odličan je za obiteljska okupljanja, piknike i zabave uz bazen i još mnogo toga. Zbog svoje svestranosti i izvrsnog izgleda, kućni bazeni postat će prostor za druženje i mjesto gdje ćemo rado provoditi svoje dane.

Bazen Aqua Nova 77 kao vrtni bazen i kao unutarnji bazen

Veći model Aqua izvrstan je ugradbeni bazen koji će nam uljepšati vrt, terasu ili travnjak. Vrt oko bazena također možemo prilagoditi samoj atmosferi i tako povezati okolinu u cjelinu. Naravno, ovaj bazen se može postaviti i u zatvorenom prostoru, ali prostor mora biti nešto veći. Bazen je dugačak čak 7,75 metara i širok 3,55 metara. Dubina bazena je 1,50 metara. Dužina bazena je pogodna za rekreaciju, ali i za mirno popodnevno brčkanje.

Ugradnja bazena i što to podrazumijeva

Ugradnja bazena Aqua Nova 77 malo je kompliciranija, budući da je sam bazen težak 1200 kilograma. Unatoč tome, za ugradnju bazena iz kalupa nije neophodna velika prethodna priprema, tako da većinu radova odrade sami majstori. Osim za sam bazen, dakle, tvrtka Ema bazeni može se pobrinuti i za njegovu ugradnju na vašoj lokaciji. Kućni bazeni postali su mnogo pristupačniji i jednostavniji za ugradnju zahvaljujući tvrtkama poput naše. Tako su ugradbeni bazeni postali dostupni svakom pojedincu, i nisu više privilegij višeg platežnog razreda. Naravno, ugradnja bazena ne podrazumijeva samo bazen, već i uređivanje okoline te ugradnju opreme za održavanje kako bi naš vrtni bazen ostao čist i lijep tijekom cijele godine i u svim vremenskim uvjetima.

Kućni bazeni i njihovo korištenje

Ugradbeni bazen Aqua Nova 77 odličan je za obitelji i ljude koji vole boraviti izvan kuće. Pogodan je i za osobe koje vole rekreaciju u vodi. Ugradbeni bazen Aqua Nova 77 dizajniran je tako da ima stepenice samo s jedne strane bazena. Zahvaljujući tome, cijela druga polovica je dostupna za plivanje i rekreaciju. Ako je bazen postavljen u kući ili čak vani, natkriven i s grijanjem, možemo se rekreirati tijekom cijele godine. Bazen je također pogodan za djecu i tinejdžere koji su već savladali osnove plivanja. Zbog dubine od 1,5 metara nije idealan za mališane bez nadzora roditelja. Upravo ovaj vrtni bazen može postati pravi raj za svaku obitelj i grupe ljudi koji uživaju u druženju.

Dužina Širina Dubina Volumen Težina
7.75 m 3.55 m 1.50 m 40 m3 1200 kg
Moja ponudba
SKU: 10 Kategorije: ,

Opis