Dezinfekcija klorom

Pool Manager

Dezinfekcija tekućim klorom

Napredniji mikroprocesorski upravljač za automatsku regulaciju bazenske vode. S ovisnim dozirnim pumpama za dezinfekciju vode i regulaciju pH vrijednosti te sondama za neovisnu analizu vode. Prednosti su: precizno mjerenje i regulacija parametara vode, dezinfekcija ovisna o pH vrijednosti, upozorenje na razinu kemikalija, membranske samoodzračne pumpe, veliki pregledni zaslon, proporcionalni rad omogućuje vrlo precizno dodavanje kemikalija, pogodno za male i velike bazene… Preporučuje se u kombinaciji s UV sterilizacijom.

Nije bitno je li temperatura vode 0 ili 30 stupnjeva te kupa li se jedna osoba ili deset ljudi. Kvaliteta vode optimalna je u svakom trenutku.
Automatizacija vam omogućuje precizno i konstantno točno mjerenje i dodavanje kemikalija u bazen. Automatizacija radi po principu konstantnog mjerenja pH (0-14 pH) i REDOX (0-1000MV) parametara i automatskog doziranja pomoću elektromagnetskih proporcionalnih membranskih dozirnih pumpi.  Predstavlja višu razinu automatizacije bazena.

Moja ponudba
SKU: 38 Kategorije: ,

Opis

Pool Control

Dezinfekcija tekućim klorom

Bazenski upravljač za automatsku regulaciju bazenske vode. S dozirnim pumpama za dezinfekciju vode i regulaciju pH vrijednosti te sondama za analizu vode. Dezinfekcija tekućim klorom. Preporučuje se u kombinaciji s UV sterilizacijom.