E-KUPNJA

E-kupnja

ODMOR NA BAZENU!
UŽIVAJTE I OVOG LJETA!
Do bazena e-kupnjom!

I ovogodišnje ljetovanje bit će užitak, opuštanje i hvatanje sunčevih zraka. Provest ćete ih na bazenu. Gdje? Kod kuće! A mi ćemo vam pomoći u tome!

Kako?

Tako što smo vam omogućili e-kupnju! Ne morate više izdvajati vrijeme za vožnju do nas.  Organiziranje vremena svih koji žele sudjelovati u kupnji više nije potrebno. Nećete gubiti živce na cesti.

Nazovite nas!  Omogućili smo videopozive. Može nas biti više u isto vrijeme! Pokazat ćemo vam bazene koje imamo na lageru, opremu, strojarnice, pokrivače.

Preporučit ćemo vam bazen koji će savršeno odgovarati vašim željama. Opremit ćemo ga najboljom tehnologijom i vrhunskom opremom. Pripremit ćemo informativne ponude i posavjetovati vas o tome što trebate, a što ne.

Poslat ćemo vam fotografije i videozapise bazena i opreme. Zajedno ćemo pregledati ponudu, odrediti cijenu bazena, te odgovoriti na sva vaša pitanja putem videopoziva. Tako će vaša kupnja biti jednostavna i sigurna, kao i brza.

A što je s vašom djecom? Što će oni raditi cijelo ljeto? Da, zabavljat će se i umoriti u bazenu!

Što je još važno? Treba vam samo tjedan dana jer naši bazeni ne zahtijevaju dugotrajnu izgradnju. U ponedjeljak ćete nas nazvati, u utorak ćete dobiti planove, u srijedu ćete pripremiti jamu, u četvrtak će bazen biti montiran. U nedjelju ćete se već kupati!

Ovdje je videozapis montaže bazena. Pokazat će vam da je ugradnja uistinu brza.

Poslat ćemo vam nacrte za iskop i pripremu jame! Razgovarat ćemo s graditeljem, imat ćemo i videosastanak s njim.

Imamo opremu koja će vam omogućiti da se rekreirate kod kuće. Više nećete morati ići ni u teretanu ni u fitness. S protustrujnim uređajem, dobit ćete bazen za plivanje. Bez okreta i bez obzira na njegovu veličinu. Struja vam omogućuje plivanje na mjestu.  Sve što trebate učiniti jest odabrati jačinu struje.

Bazeni Compass Pools pretvorit će ovogodišnje ljetovanje u ljetnu zabavu. Dane ćete moći provoditi u kupanju, plivanju i izležavanju uz bazen. Za večeri sačuvajte masažne mlaznice i romantično podvodno svjetlo. Bazen je opuštanje, bijeg od svakodnevnog stresa i skrb o sebi.

Želite li i vi bezbrižno uživati u ovom ljetu? Onda što prije obavite videopoziv!