Pokrivači

Pokrivači

Solarni pokrivač za bazen sprječava isparavanje vode

Solarni pokrivač za bazen neprocjenjiv je dodatak svakom vanjskom bazenu. Svakodnevno su izloženi raznim vremenskim prilikama, prljavštini, otpadu i zagađenju. Kvalitetan pokrivač smanjuje gubitak topline za čak 65 do 80 %, sprječava ulazak krupne prljavštine i štiti od upadanja kućnih ljubimaca ili djece u bazen. U našem asortimanu pronaći ćete veliki izbor solarnih pokrivača za bazene. Između ostalog, rolete Compass Pools, krovove Elegance, solarne folije i zimske pokrivače za bazen. Ako trebate krov za bazen po mjeri, možemo i to izraditi.
Krov za bazen omogućuje besplatno grijanje i ugodne temperature čak i nakon završetka sezone kupanja. Osim toga, uštedjet će vam posao i troškove. Hladni zimski mjeseci donose nemilosrdne temperature. Postavljeni zimski pokrivač za bazen sprječava smrzavanje, tako da ne morate brinuti da će ga oštetiti zaleđena voda. Bez zaštite, voda u bazenu isparava, što također utječe na promjenu razine kemikalija. Kvalitetna zaštita sprječava isparavanje i stvaranje dodatnih troškova te osigurava odgovarajuću razinu kemikalija u bazenu.

Roleta Compass Pools idealan je izbor za sve eko entuzijaste jer omogućuje izbor solarnih lamela. Solarni pokrivač osigurava dodatno zagrijavanje vode u bazenu. Pri uporabi treba samo osigurati da rolete ne budu izložene sunčevoj energiji kada su suhe. Inovativno dizajnirane rolete za bazen postavljaju se ispod razine vode u posebnu kutiju, što osigurava estetski savršen izgled bazena. Diskretno izvedeno pokrivanje dostupno je u dvije serije Comfort line i Beach line. Comfort line predstavlja klasičnu izvedbu s razinom vode od 13 do 15 cm ispod ruba, gdje je kutija s roletom pokrivena drvenim daščicama. Beach line prikladna je za visoke razine vode budući da je riječ o podvodnom mehanizmu s osnim motorom.
Svoj bazen možete zaštititi i solarnom folijom. UV stabilni pokrivač dostupan je u sivoj, plavoj ili tamnozelenoj boji, a korisniku nudi dvije izvedbe. Među kompaktnijim rješenjima pronaći ćete i nadvodne i podvodne rolete za bazene, koje rade na ručni ili električni pogon. Naravno, ne treba zaboraviti ni na zimski pokrivač, koji je ključan za bazen jer ga uspješno štiti od padanja jesenskog lišća. Među standardnim krovovima za bazene naći ćete naš najpopularniji model Elegance, koji je dostupan u pet različitih dimenzija.

Prikazuje se svih 4 rezultata