Strojnice

Strojnice

Svaki bazen treba dodatni prostor!
Strojarski dio bazena nalazi se u „STROJARNICI“ koja mora osigurati sljedeće uvjete:

* prostorija mora biti suha, prozračena i izolirana,
* zaštićena od mogućeg prodora podzemnih voda,
* mora imati podni sifon na najnižoj točki,
* priključci: voda, struja, kanalizacija,
* pristupačan i odgovarajuće opremljen.

Montažne strojarnice
Kako se danas svijet okreće sve brže i brže i ne želimo i ne možemo gubiti vrijeme ili novac na nevažne stvari, naš je razvoj išao u smjeru optimizacije i smanjenja troškova uz održavanje ili povećanje kvalitete i upotrebljivosti.

Montažne strojarnice TVRTKE EMA d.o.o.
* Imaju sve važne karakteristike dobro izrađenih zidanih strojarnica (izolacija, ventilacija, stabilan poklopac, stepenice, čvrstoća, čista izvedba…).
* Budući da je montaža znatno pojednostavljena, eliminirano je 50 % nepredviđenih situacija koje bi mogle iskrsnuti tijekom izgradnje bazena.
* Montaža je gotova za jedan dan, investicija je 70–80 % niža.
* Spremnik je vodootporan i po potrebi opremljen potopnom pumpom, što montažne strojarnice čini pogodnima čak i za područja s visokom razinom podzemne vode.
* Dimenzionirane su tako da se prostor maksimalno iskoristi, ali su unatoč tome pristupačne i jednostavne za rukovanje i održavanje.
Montažne strojarnice proizvod su tvrtke EMA d.o.o. Rezultat su dvadesetogodišnjeg iskustva u gradnji privatnih bazena i neprekidnog petogodišnjeg praćenja i usavršavanja. Budući da strojarnice proizvodimo i ugrađujemo sami, imamo najbolje povratne informacije o proizvodu s terena i stoga ga redovito poboljšavamo. Naše strojarnice su zahvaljujući ovim značajkama ekskluzivne u regiji.

Prikazuje se svih 4 rezultata