Serija AQUA

Serija AQUA

Ugradbeni bazeni serije Aqua dimenzijski su pogodni za manje prostore i imaju nekoliko predviđenih namjena. Bazeni Aqua mogu se koristiti kao unutarnji ili kućni bazeni. Pravih su dimenzija da zauzmu prostor predviđen za bazen u samoj kući. Bazeni Aqua dizajnirani su tako da imaju stepenice s jedne strane, otvarajući tako površinu za kupanje po cijeloj dužini bazena. To je velika prednost koju mnogi zatvoreni bazeni nemaju. Naravno, isti Aqua modeli mogu se koristiti kao ugradbeni bazeni izvan kuće. Pogodni su za dovoljno velika ravna vanjska dvorišta. Tako se isti modeli mogu koristiti kao vanjski bazeni.

Modeli bazena Aqua
Bazeni Aqua dijele se na dva različita modela. Prvi modeli su bazeni Aqua Nova 53, koji se mogu koristiti kao vanjski i unutarnji bazeni. Bazen je dugačak 5,30 metara i širok 3,20 metara. Dubina samog bazena je 1,50 metara. Pet bočnih stepenica ravnomjerno vode do dna bazena. Ovi vanjski bazeni pogodni su za relativno mala dvorišta jer ne zauzimaju puno prostora.

Drugi modeli iz serije Aqua su bazeni Aqua Nova 77. Ovi se modeli od prethodnih razlikuju po veličini. Ovi ugradbeni bazeni dugi su 7,75 metara, a široki 3,55 metara. Ovi vanjsko-unutarnji ili kućni modeli nešto su prikladniji za plivače. Više od dva metra duži od kućnog bazena Aqua Nova 53, pogodan je i za one koji žele malo više rekreacije. Naravno, za ovakve vanjske odnosno unutarnje bazene potrebno je malo više prostora i kapaciteta. Drugi modeli bazena prikladniji su za nešto dulja dvorišta, koja za ugradbeni bazen također moraju biti ravna. Pored toga, ne preporučuje se postavljanje ugradbenih bazena na pokretne podloge, jer bi to moglo ugroziti sam bazen u slučaju vremenskih promjena. Naravno, to nije slučaj u kada se radi o kućnom bazenu, ali ipak moramo voditi računa o adekvatnoj ventilaciji i cirkulaciji zraka.

Prikazuje se svih 2 rezultata